Odamızın düzenlemiş olduğu iftar programına yaklaşık 450 üye katıldı.
Katılımdan son derece memnun olduklarını belirter TSO Başkanı Orhan Torun yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘Ramazan ayını mutluluğu ve huzuruna  bir kez daha eriştiğimiz şu günlerde üyelerimizle, yol arkadaşlarımızla  bir arada olmak, mütevazi soframızda iftar yapmak, bu huzuru  bu mutluluğu paylaşmak istedik.
Bu akşam da gördük ki istediğimiz zaman hep beraber olabiliyoruz. Bu tarz birlikteliklerden çok farklı fikirler ve çözüm odaklı projeler çıkabileceğine inanıyoruz.  Ortak amacımız ticaret yapmak ve ilçemizi kalkındırmaktır.
İftarımıza katılan değerli üyelerimize yönetim kurulu ve meclis üyesi arkadaşlarımız adına teşekkür eder, nice birlikteliklere birlikte yürüyelim. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır’
Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın verdiği iftar aynı zamanda 2013 yılını ilk iftarı olma özelliğini de taşıyor.