Üyelerimiz 2013 yılının Haziran ayında büyük bir teveccüh göstererek bizlere Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetimini emanet etti. Aldığımız sonuç bizi ziyadesiyle memnun ederken bir o kadar da aldığımız sorumluluğun gerçeğini ortaya koydu. Bizler üyelerimizin verdiği mesajı aldık ve bize verilen emaneti daha yukarıya taşımak için kolları sıvadık.
1966 yılında kurulan Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası Yenişehir’in hatta bölgenin en eski en köklü kuruluşlarından bir tanesi. Güzide insanları, dürüst esnafları, tüccarları, sanayicileriyle büyük bir aile, saygın bir çatı.
Bu vesileyle bugüne kadar odamızda görev yapmış, emeğini ortaya koymuş, zamanını harcamış tüm başkanlarımızı ve yöneticiliremizi saygıyla anıyor, aramızdan ebediyete intikal etmiş olanları ise rahmetle anıyorum.
Makamların gelip geçici olduğu ve önemli olanın güzel ve kalıcı hizmetler ortaya koymak olduğu bilinciyle odamızı geleceğe taşımak için çalışıyoruz.
Elinizde bulunan bu dergi odamızın kurumsallaşması, hizmet ve faaliyetlerinin başta üyelerimiz ve halkımız olmak üzere geniş kitlelere duyurulması ve şeffaf bir yapıya kavuşması amacıyla düşünülmüş bir projedir. Bundan sonra her 3-4 aylık periyotlarda yayınlanacak ve dağıtımı yapılacaktır.
Her sayıda odamızın faaliyetlerini, duyurularını güncel bilgi ve sektörel içerikleri dergimizde bulabileceksiniz.
Büyük emek isteyen bu çalışmayı geleceğe taşıyıp odamızın prestiji değeri olarak sürekli hale getirmeyi başaracağımıza inanıyorum.
Değişimi daha anlaşılır hale getirmek ve hedeflerimizi ortaya koymak için yayına başladığımız dergimizin hayırlı olmasını diliyorum.
Hepimizin ortak paydası memleket sevdasıdır. Ortak amacımız ilçemizin kalkınmasıdır.