İstihdam Seferberliği 2019 Cumhurbaşkanımızın himayelerinde, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TOBB koordinesinde başlatılmıştır.
İlçemizde ise Seferberlik, Kaymakamımız başkanlığında, Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla yapılan yoğun işveren katılımıyla gerçekleştirilen toplantı ile “Burası YENİŞEHİR Burada İş Var” mottosu ile başlatılmıştır.
Bu toplantıda; istihdam teşvikleri ile İŞKUR tarafından uygulanan aktif işgücü programları hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.
İstihdam Seferberliği 2019 kapsamında ilçemiz istihdamına azami katkıyı sağlayabilmemiz açısından İŞKUR tarafından sunulan programlardan ve teşviklerden işverenlerimizin daha fazla yararlanmasının önemi büyüktür.

İŞKUR Programlar Broşörü

İstihdam Seferberliği Broşörü