Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) 30-31 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirdiği 79. Genel Kurulunda Yenişehir Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Orhan Torun TOBB KOBİ POLİTİKALARI KURULU’na Kurul Üyesi olarak seçildi.

Konu hakkında konuşun Başkan Torun “TOBB’un onuruna yaraşır şekilde birlik ve beraberliğimizi sergilediğimiz 79. Genel Kurulumuzda gerçekleştirilen seçimlerde, büyük camiamızın saygın temsilcilerinin şahsıma gösterdikleri teveccühe teşekkür ederim. Üstlendiğim yeni görevde Odamızı temsil etmekten büyük memnuniyet duyacağım. Bu önemli görevin, Yenişehir TSO’nın yurtiçinde yükselen itibarına katkı sağlayacağına inanıyorum. 79. Genel Kurulumuzun ve seçim sonuçlarının, ülkemize ve camiamıza hayırlı olmasını dilerim.” dedi.